Úterý, 19. 12. 2017
DomůO násUživatelská sekce
Propagace zdarma
Inzerce
Inzerce zdarma
Vkládání nových článků uživateli i nové registrace byly dočasně pozastaveny.

Kuchařka pro všední dny i pro svátky


21. 11. | Zdraví a životní styl | Zábava a volný čas

Vaříte, pečete? Nejenom pro milovníky dobrého jídla a pití, ale i pro zkušené a nezkušené hospodyně je tu blog Hospodyne.Mojerecepty.sk. Najdete tu řadu přehledně roztříděných receptů pro každou příležitost.
Celý článek


Komentáře
Bílky
Zkus našlehané bílky s cukrem. Musí to být hodně husté - jako na pěnové cukroví - jen budeš muset sladit ten perník a tu pěnu aby se nic z toho nepřipálilo.
autor: Dana | vloženo: 22. 11. 2008, 04:16:57 | odpovědět 
Tak tu perníkovou chaloupku bychom si dali líbit
Jen se mi zdá, že ten sníh z práškového cukru nebude úplně jako živý. Ale jak jinak ho udělat? Máte někdo nějaký tip?
autor: Míla | vloženo: 22. 11. 2008, 00:52:45 | odpovědět 

Vložit vlastní názor
Jméno:
E-mail:
Titulek:
>> Nevkládejte prosím html tagy. Budou nefunkční. <<


Sem prosím opište kód z obrázku:
Horké články
Aktuální citát

Citát

Inzerce
Anketa
Inzerce
Nejčtenější články

 

©2008-2017 OkoWebu.cz
Provozovatel: Bispiral, s.r.o. | Ochrana soukromí